Lidmaatschap Manege en Ruiter Bond, wijziging tarief 2024

Met ingang van 1 januari 2020 hebben wij ons met de manege aangesloten bij de Manege en RuiterBond (M&RB) 
De reden voor deze beslissing is dat wij als manegehouders met elkaar betere producten kunnen ontwikkelen voor onze leerlingen. Wij vinden het belangrijk onze leerlingen te leren paardrijden met plezier, te laten lesgeven door gemotiveerde, enthousiaste instructeurs en te werken met betrouwbare manegepaarden en -pony’s waarbij het welzijn en de veiligheid voorop staan. Onze manege blijft natuurlijk verder dezelfde gezellige manege.

Een lesovereenkomst en een Manege ruiterpaspoort van M&RB
Het lidmaatschap van de Manege en Ruiter Bond biedt u en ons een aantal voordelen en leuke extra’s.  Als lid van de Manege & RuiterBond zijn alle ruiters wel verplicht met ons een lesovereenkomst te sluiten. In deze lesovereenkomst staan onze afspraken en voorwaarden genoemd. De lesovereenkomst wordt u bij de eerste les overhandigd. Graag zo snel mogelijk weer inleveren.
Aan deze lesovereenkomst is gekoppeld dat iedere ruiter een Manege ruiterpaspoort ontvangt waar de gehele ruiterloopbaan in wordt bijgehouden. Een erg leuk document dat bij de lesovereenkomst voor al onze ruiters klaar ligt.
Tevens is aan de lesovereenkomst een ongevallenverzekering gekoppeld. Deze ongevallenverzekering start thuis, loopt gedurende het verblijf op de manege en eindigt weer thuis. (via de kortste weg huis/manege/huis).  Met de lesovereenkomst  is voor de verzekeringsmaatschappij ook duidelijk dat je klant bent bij onze manege en daardoor gedekt bent door onze bedrijfs-WA-verzekering. Daarnaast ontvangt iedere ruiter vier maal per jaar het magazine Manegeruiter.

De kosten
De kosten hiervoor bedragen € 24,- per kalenderjaar (2024). In januari ontvangt u hiervoor een betaalverzoek. 
Het is ook mogelijk, in geval van meerdere gezinsleden op 1 adres, om voor het 2e en 3e gezinslid een lidmaatschap bij M&RB aan te gaan zonder het magazine Manegeruiter. De kosten voor 2e en verdere gezinsleden bedragen dan € 12,-. 

Als u vragen heeft stel ze gerust.

Team manege Xenophon

Volgnrartikel: 
1

Recente artikelen

Voor kinderen tot ca.12 jaar met nog niet de benodigde rijervaring voor

Deel je gemaakte filmpjes van de lessen niet op alle social media

Hippische vraag?

+31 (0)622 888 138


Hippisch Centrum Xenophon
Rijndijk 79
2394 AD Hazerswoude-Rijndijk
Zuid-Holland
lessen@xenophon.nl

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Volg ons

       

Go to top