OPEN DAG 25 juni 2023

Beste allemaal,

Zondag 25 juni 2023 was de Open dag op Manege Xenophon.
De lessen hebben verkleed op muziek een proefje gereden. Het was een drukte van belang met alle papa’s, mama’s , opa’s, oma’s, tantes, ooms, nichtjes, neefjes, vriendjes en vriendinnetjes die kwamen kijken.

Er stonden weer verschillende kraampjes op het erf. Zo kon je een gratis ijsje halen, sleutelhangers bestellen/ ophalen met een foto erin van je lievelingspony, informatie aanvragen over de manege en kleding van de manege passen. Er waren weer heerlijke stroopwafels, een kraampje met armbandjes en een kraam met paardenspullen.

Dit jaar in het kader van het dierenwelzijn was er een paardenweegschaal die alle pony’s heeft gewogen.

Als wij het gewicht van de pony weten kunnen we zelf uitrekenen tot hoeveel kilo er op een bepaalde pony gereden kan worden. Na de open dag zal er ook een lijst komen te hangen zodat iedereen kan zien hoe zwaar de pony’s zijn en hoeveel kilo de pony’s op de rug kunnen dragen. Je kunt dan zelf netjes aan ons aangeven als je te groot wordt voor een bepaalde pony.

Op de open dag hebben we dus ook een personen weegschaal staan, als je het leuk vind kan je dus al even kijken hoeveel kilo jij met een pony verschilt!

Het was weer een groot succes. Tot de volgende keer!

Mvg, Team Xenophon

Volgnrartikel: 
1

Recente artikelen

Voor kinderen tot ca.12 jaar met nog niet de benodigde rijervaring voor

Deel je gemaakte filmpjes van de lessen niet op alle social media

Hippische vraag?

+31 (0)622 888 138


Hippisch Centrum Xenophon
Rijndijk 79
2394 AD Hazerswoude-Rijndijk
Zuid-Holland
lessen@xenophon.nl

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Volg ons

       

Go to top