Manegelessen, privélessen en leasen

Op manege Xenophon kunt u uw kind op een leuke en veilige manier kennis laten maken met het paardrijden. Er wordt door gediplomeerde instructrices groepsles gegeven aan de kinderen op brave, netjes afgerichte pony's. Privé-instructie is uiteraard ook altijd mogelijk, Dit kan als privéles maar ook met twee, drie of vier personen. Ook privéles op paarden die tot op Z-dressuur niveau zijn afgericht, is mogelijk.

U kunt ook een paard of pony leasen. Dan rijd je 2 keer per week op dezelfde pony of paard. Het leasen van een pony kan verbonden zijn aan een lidmaatschap van de ponyclub de Groenendijkruiters. Wanneer u een paard leaset kunt u deelnemen aan de groepslessen of een privéles nemen. Aan het leasen ofwel vast gebruik van een paard of pony zijn wel bepaalde voorwaarden verbonden. Mocht u interesse hebben dan nodigen wij u graag uit om nader kennis met ons en onze paarden te komen maken. Wij laten u dan het bedrijf en de paarden zien en kunnen uw verdere vragen beantwoorden. Voor de prijzen voor de lessen en leasen klikt u op prijslijst.

Wilt u zich aanmelden voor manegelessen neem dan telefonisch contact op of stel uw vraag in het contactformulier. Alle contactgegevens vindt onder 'Contact'.
Rijdt u al manegeles en wilt u graag op de hoogte blijven van alle activiteiten, vul dan (als u dat nog niet gedaan heeft) het inschrijfformulier in. Dit vindt u onderaan bij Contact "Inschrijfformulier nieuwe manegeklanten".

De manege is aangesloten bij de Manege en Ruiter Bond. Als lid van de Manege & Ruiter Bond zijn alle manegeruiters verplicht met ons een lesovereenkomst te sluiten. In deze lesovereenkomst staan onze afspraken en voorwaarden genoemd. Aan deze lesovereenkomst is gekoppeld dat iedere ruiter een Manege ruiterpaspoort ontvangt waar de gehele ruiterloopbaan in wordt bijgehouden. Een erg leuk document dat bij de lesovereenkomst voor al onze ruiters klaar ligt. Tevens is aan de lesovereenkomst een ongevallenverzekering gekoppeld. 
Daarnaast ontvangt iedere ruiter vier maal per jaar het magazine Manegeruiter. De kosten hiervoor bedragen € 20,- per kalenderjaar.

lesovereenkomst manege Xenophon

informatiefolder nieuwe manegeklant

informatiefolder beginnende lesser.

 

     

Recente artikelen

Op zondag 12 juni houden we eindelijk weer na 2 jaar onze 

Voor kinderen tot ca.12 jaar met nog niet de benodigde rijervaring voor

Hippische vraag?

+31 (0)622 888 138


Hippisch Centrum Xenophon
Rijndijk 79
2394 AD Hazerswoude-Rijndijk
Zuid-Holland
lessen@xenophon.nl

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Volg ons

       

Go to top